Menu

Rigtig flot præstation fra U11

image
14. november 2022 kl. 11:46
Vi har netop afsluttet en stor fodboldweekend hvor vi lørdag var afsted med 2 hold til kunstgræs-turnering og søndag var afsted med 2 hold til BGIF-cup Indendørs stævne.

Lørdag
Kunstgræsturnering hos Fredericia fF:
Det ene hold skulle tidligt på formiddagen en tur ud på kunstgræsbanerne ude ved siden af Madsby Parken hos Fredericia fF. Her skulle der spilles 3 kampe mod henholdsvis Fredericia fF, Fredericia KFUM og Gauerslund.
Det blev til 1-1 mod fF, 2-6 nederlag mod KFUM og igen 1-1 mod Gauerslund. Drengene spillede 5 ud af 6 rigtige gode halvlege hvor der blev løbet og fightet flot. Det var kun den ene halvleg mod KFUM hvor det kneb lidt med motivationen, men det blev samlet godt op til den sidste kamp mod Gauerslund hvor vi sagtens kunne have vundet. Rigtig god indsats af drengene. En fornøjelse at se den energi de lægger i kampene.
Kunstgræsturnering hos Gauerslund:
Det andet hold skulle et par timer senere en tur til Gauerslund og spille kunstgræsturnering hvor modstanderne var BPI, Nørremarkens fS og Gauerslund.
Det blev til 5-0 sejr over BPI, 3-1 sejr over Nørremarkens fS og 1-5 nederlag mod Gaurslund. Ligesom med det andet hold så spillede drengene 5 ud af 6 gode halvlege. Vi var endda foran 1-0 mod Gauerslund i starten af 2 halvleg, men faldt desværre lidt sammen. Overordnet set var det dog nogle gode præstationer og en masse godt spil.

Søndag
BGIF-Cup
Om søndagen havde vi to hold afsted til vores første indendørsturnering der blev spillet i Bramdrupdam.
En rigtig fed oplevelse med masser af spændende kampe.
Det ene hold vandt samtlige kampe i turneringen og kom helt frem til finalen som desværre blev tabt i forlænget spilletid (på et lidt tvivlsomt straffespark 😊). Under alle omstændigheder var det en rigtig flot præstation der også kastede en fortjent og flot sølvmedalje af sig. Godt gået drenge.
Det andet hold nåede desværre ikke finalen (men var tæt på). Undervejs slog de dog den ene finalist og spillede uafgjort mod den anden finalist. Desværre flaskede de andre kampe sig ikke helt.
Selvom dagen sluttede lidt med følelserne uden på tøjet for begge hold, så var det for os trænere og forældre en fed oplevelse at se hvordan der blev fightet og lagt så stor gejst og energi i kampene og der er heldigvis mange flere stævner hen over vinteren 😊

Tusind tak til alle forældrene der var med til at heppe på drengene både lørdag og søndag og en ekstra tak til jer der havde kage, pølsehorn, boller, juice, frugt etc. med til dem. Der sætter vi stor pris på 😊