Menu

Elna og Flemming blev fejret

image Her ses Elna og Flemming der får overrakt deres DBU's sølvnål og diplom af Ole Ladefoged, DBU Jyllands næstformand
21. november 2021 kl. 10:48
- for 25 år som frivillige i TSIF Fodbold.

Lørdag den 20. november 2021 blev Formand Elna Schakmann Mathiasen og kampfordeler Flemming Larsen fejre for deres 25 år som frivillige i TSIF Fodbold. Begge ildsjæle har mange flere år som frivillige, ulønnet arbejde.

Til reception i Elbohallen var familie, venner, samarbejdspartner, træner, bestyrelsesmedlemmer, DBU Jylland og medlem fra kommunalbestyrelsen mødt op.

Tak til Elna og Flemming for de mange, mange timer i har lagt i frivillig arbejder for at børn og voksne kan spille fodbold i Taulov og Skærbæk.


DBU’s sølvnål
kan tildeles ledere og trænere, der har gjort sig særligt fortjent ved deres arbejde for fodbolden i en klub under DBU, DBU’s lokalunioner, Divisionsforeningen og Kvindedivisionsforeningen i samlet minimum 25 år. Udover sølvnålen modtager indehavere af DBU’s sølvnål et diplom og et DBU-partoutkort (enkelt). Denne partoutkort giver adgang til alle DBU kampe. F.eks. divisionskampe, superligakampe og Landskampe.

Flemming Larsen
kender vi som kampfordeler og for hans arbejde som halassistent i Elbohallen.  
Han har en været frivillige både i Dagnæs IF (i dag kendt som FC Horsens) fra 1985 til 1987, i Fredericia KFUM igennem 20 år, og sidst, men ikke mindst, de 34 år i TSIF Fodbold.

Elna Schakmann Mathiasen kender de fleste som vores formand i klubben gennem mange år. Men år tilbage har Elna også være træner, holdleder og mere i klubben. Hun deltager aktivt, også i arbejde udover kun TSIF fodbold f.eks. er hun aktiv i Fredericia Idrætsrådet, samt FCM Klubsamarbejde. Hun har stået for at vi bl.a. i dag har en kunststofbane til Taulov.

 


Luk