Menu

Bolden ruller for alvor - Damesenior

image
22. september 2021 kl. 15:08

Bolden ruller for alvor i TSIF fodbold, både i ungdomsafdelingen og for seniorafdelingen IGEN.

Det nystartede damesenior hold, startede på 7-mands banen sidste år, med okay succes set i betragtningen af at det var et nystartede hold med nogle af de ”gamle” Taulov piger/damer.
Men som træner må jeg nu indrømme at jeg føler mig lidt privilegeret eftersom jeg gik fra 11 betalende spillere, hvor jeg nu kan skrive 21 på holdkortet. Vi har fået tilgang fra Kolding og Odense, som nu er fast inventar og trives med at være en del af os.

Vi/jeg valgte at tage skridtet og lade damerne udfolde deres fodboldtalent på en 11-mands bane.
Det var en stor beslutning eftersom de skulle gå fra 7 på en bane til 11. Den største udfordring var at de skulle folde deres spil ud på en 11 mands bane, MEN de har taget tyren ved hornene og taget mod opgaven med åbne arme, selv DEM som aldrig har spillet 11-mands hænger i og giver den gas. Sammenholdet på dette hold er nøglepunktet, pigerne/damerne gør meget ud af at være sammen også uden for træningen, der er altid god stemning og højt humør. Træningen er dog altid seriøs og jeg som træner bygger på udvikling, både enkeltvis men også som hold.

 

Så skulle du have lyst til at være med ombord på denne udvikling som damesenior er igennem, så mød op og prøv det af. Træningen er Mandag og Torsdag kl. 19.00-20.30 i Elbohallen

 

Og er der spørgsmål eller vil du vide mere, så kontakt mig på 31209762

 

Rasmus Schakmann Mathiasen (Cheftræner Damesenior)