Matthias Bossen
24. august 2015 kl. 19:11
Trekantens største Stadionmenu, fodbold og en masse sol

Det var med stor velbehag at vi d. 23 august kunne fløjte de første kampe i gang til klubbens efterårs SUPER SØNDAG.

En masse unge TSIF spillere løb nærmest ud på hele anlægget for at komme til at spille en masse fodbold, have det sjovt - og ikke mindst, få en social oplevelse med sine venner.

Lige som sidste gang, var vejrguderne med os - og med høj solskin, et mindre blæsevejr og god stemning gik minutterne og kampene gik i gang. Som kampene gik blev der hujet for sejrene og modsat når det ikke lige gik så godt, men midt i det hele blev grillen åbnet hvor der blev uddelt Stadionmenu og alle blev samlet på ét sted og fik snakket en masse fodbold !   og ikke mindst, så kan vi nok godt få lov at prale med at have de største Stadion pølser i hele Trekants området.

Vi håber de smagte lige så godt som de så ud !

Som dagen skred frem og kampene blev afviklet på Stadion var det en fornøjelse at se den lokale TV-station; DanmarkC TV have interessen for at kigge forbi og filme adskillige minutter i klubbens U15 pige kamp, som trods hårdt fight og godt spil mistede luften til sidst og indkasserede et nederlag.

Træneren Bettina Sparsø fortæller om kampen:

"Første halvleg endte 0-0 hvor Rikke leverede en pragt-indsats I målet, og flere 100% chancer blev lukket ned."

og fortsætter om pigernes 2. halvleg...

"I andet halvleg fik vi vinden imod os og det kneb lidt med kræfterne, så vi kom bagud 0-3 indtil kort før tid hvor Emilie lagde et super flot langskud ind over målmanden"

De to næste kampe på stadion i forlængelse af hinanden var hhv. serie 4 og 5 som begge skulle møde Fredericia KFUM - Og hvilke kampe!!

Serie 4 startede som en rigtig gyser og spænding - men som kampen skred frem trak TSIF sig sejrrigt ude af kampen med 4-0. Og herefter, skulle Serie 5 følge trop - og det må man sige de gjorde. Specielt var der én person som stjal al rampelys - Martin Krogh. Krogh startede sit bombardement allerede efter 2 min. og blev noteret for hele 7 scoringer i 10-1 sejren.

Rosinen i pølse enden, skulle Lars, Wandahl og Olander vise sit store talent og flotte spil, og her viste Magnus solidt spil i det defensive mens anfører Wandahl lagde dagsordenen og fik holdet kæmpet til en 6-2 sejr.

Thomas Olander udtaler efter kampen:

"3 mål af Oliver, 2 mål af Noah P., 1 mål af Noah S. vi arbejder hårdt videre til træning"

Om selve kampen var Thomas da også rigtig godt tilfreds:

"En perfekt holdindsats krydret med fight og god indstilling, resulterede i en flot og fortjent 6-2 sejr"

Dagen sluttede perfekt af med 3 sejr til TSIF og en masse andre sejr i løbet af formiddagen. Et fantastisk arrangement er vel overstået, og ser allerede nu frem til næste SUPER SØNDAG foråret 2016

Stort tak til de mange fremmødte, fans, tilskuere, frivillige og supportere.

Ej, at forglemme Hejse Kro som kunne levere Trekantens største Stadion Pølse.