Thomas Dinnesen succefuld i serie 4 debut

Matthias Bossen
11. august 2015 kl. 22:58
Nyindkøbet og resten af truppen sled sejren hjem

Der var lagt stort pres på Serie 4 Cheftræner Thomas Dinnesen inden start fløjtet, til turneringens første runde ude mod Ammitsbøl/Egtved. Kampen skulle spilles i Ødsted, på en utrolig langhåret bane - hvilket ikke var til udeholdets fordel.

Kampfakta
1-0
1-1 Simon Pedesk
1-2 Thomas Sørensen
1-3 Simon Pedesk
1-4 Lasse Loco

Serie 4 truppen var 100% tændte og klar til kamp fra første fløjt, men nervøsiteten hos spillerne plantede sig i de første 44 min. hvor stillingen var 1-0 til hjemmeholdet.

Trods en meget uskøn affære lykkedes det holdets nye spiller Simon Pedesk at hamre bolden i kassen til 1-1 i 45 min. SÅDAN !!!

I pausen blev der foretaget nogle taktiske udskiftninger, samtidig med at spillerne fik tanket energi og sukker i form af velskåret frugt samt lidt chokolade.

Efter pausen tog tingene for alvor form, Thomas Dinnesen lavede et taktisk geni streg og fik resten af kampen lukket for al opspil fra hjemmeholdet. Utrolig imponerende set !!

Herfra, ville Thomas Sørensen bringe udeholdet foran til 1-2, og senere hen bankede en hårdt arbejdende Simon Pedesk bolde i netmaskerne til 1-3.

I de døende minutterne ville Lasse Loco (cap.) også med i legen, og fik serveret en sukkerbold af Kristian Sørensen, og skulle nemt og enkelt smække indersiden på.

Trods en uskøn affære, og en nærmest kritisabel bane lykkedes det Thomas og mandskabet og tage 3 point med hjem.

Stort tak til de mange trofaste fans, tilskuer, forældre og supportere som kiggede forbi.

Næste kamp er hjemme torsdag d. 13 august, mod titelaspiranterne fra Gauerslund.

Man of the Match - med 9 ud af 14 stemmer

Den nyindkøbte Simon Pedesk, tidl. Stepping, arbejde sten hårdt hele kampen igennem - og fik krydret sin debut med 2 kasser.

Thomas ord: " Simon bliver en guldfugl i angrebet hvis han fortsætter. Fin kamp af debutanten "