Serie 4 vandt vigtig kamp

18. maj 2015 kl. 21:21
Med sejren på 4-0 hoppede S4 op på 2. pladsen i puljen

Torsdag d. 14. Maj, var der lagt op til bundopgør i serie 4-puljen.
TSIF var endelig begyndt at finde deres eget spil frem igen, og det var også at tyde lige fra kampens start. Taulov stillede op i en offensiv 3-5-2, som kørte med højt pres de første 10 minutter.
Det var også inden for dette tidsinterval, at det første mål var at finde. Denni modtager bolden på midten af Nebels banehalvdel, og med et flot træk, og en hurtig afslutning, bringer han TSIF foran med 1-0. Derfra stod der Taulov på det mest af kampen.
Efter godt og vel 25 minutters spil, med en masse chancer øger Martin Meins så føringen til 2-0, efter et flot solo løb langs kanten. Østerstarup finder aldrig rigtig fodfæste i 1. halvleg, og har kun enkelte kontra angreb, der dog løber ud i sandet efter nogle solide defensive aktioner fra TSIf’s forsvarskæde.
Få minutter inden pause øger Taulov så føringen til 3-0, efter et hjørnespark hvor Kristian Sørensen står rigtigt placeret ved bagerste stolpe, og kan prikke bolden ind.

Efter halvleg fortsætter de fine takter fra TSIF, der styrer alt spillet. Angrebene ruller frem mod Østerstarups straffesparksfelt, men desværre praler boldene enten af på keeperen eller træværket. Efter 60 minutter spillet, bliver TSIF én mand i undertal, da Rasmus Skade får (sæsonens dummeste) gule kort, for verbal. Dette tvang TSIF til lidt omrokeringer, men igen stod der stadig Taulov på hele kampen. Da TSIF atter bliver fuldt antal på banen, omrokere man til en 4-5-1, for at køre sejren sikkert hjem, men målfesten var ikke helt slut endnu. Kampen er inde i dommerens overtid, da Thomas opsnapper en hurtig bold, og sender en god stikning af sted til Ørum, der med et hurtigt træk og en kold afslutning fuldstædigt udplacere den stakkels Østerstarup keeper til slut resultatet 4-0.

Dette vare en god kamp for TSIF der nu, der med disse vigtige 3-point rykker op på en samlet 2’er. Dermed er chancerne for at slutte i toppen stadig en realitet, og ligeledes en motivations faktor for de kommende kampe.

Man of The Match: Andreas Ørum