Serie 4 på slagmarken - ude med skader

20. april 2015 kl. 21:46
Holdet fik ikke den venligste velkomst i Serie 4 debutten

Kampreferat: Nørremarken – TSIF (3-1)

Der var lagt op til en hård fight fra begge mandskaber, da Nørremarken tog mod TSIF mandag d. 6. april, i den første runde af den nye turnering i serie 4.
Kampen bød på lidt af hvert bl.a. på mål, skader, hårdt fysisk spil samt et par flotte solo aktioner, trods det ringe underlag, der mest af alt mindede om en pløjemark.

Begge mandskaber lagde hårdt ud med højt pres. Taulov startede i en 2-5-3 formation, i de første 15 minutter, hvilket fungerede til fulde. Taulov styrede spillet og kom frem til flere chancer, dog desværre uden mål. Da der er spillet godt en halv time sender Nørremarken en dyb bold til deres hurtige angriber, som giver Christian Weber en albue i ansigtet under duellen. Spillet fortsætter dog og Nørremarken kommer i front med 1-0.
Efter dette og frem mod halvleg kommer Taulov mere og mere med i spillet. De får deres samspil og aftaler på plads, og 5 minutter inden halvleg smækker Martin Nørholt en sukkerbold af et indlæg, ind omkring straffesparkspletten, hvor Kristian Sørensen flot dirigere den i mål til stillingen 1-1.

2. halvleg starter hvor den 1. sluttede og Taulov sidder på det meste af spillet i de første 10 minutter, dog med et par enkelte chancer til Nørremarken. Grundet det dårlige underlag samt en smule uheld, må Christian Weber udgå med en skade i knæet, hvilket tvinger Taulovs træner, til ændringer i formationen. Taulovs uheld stoppede dog ikke her. Efter godt og vel 70 minutters spil, bliver der dømt et meget kontroversielt straffespark til Nørremarken, som Rasmus Mathiasen kun lige får fingerspidserne på, men desværre passere forbi til stillingen 2-1. Frustrationerne over dommeren resultere også i et gult kort Martin Meins, der gør Taulov til én mand i undertal.
Efter dette står der Nørremarken på det meste af den resterende kamp. Nørremarken presser hårdt på, mens Taulov må forsvare sig.
Små 10 minutter efter straffesparks episoden, er Nørremarkens angriber igen på pletten, da Nørremarken efter en bold erobring og en hurtig kontra, sender deres angriber af sted i dybden, som sikkert gør det til 3-1.

Kort efter dette er det Christian Andersen der må en tur i græsset, og igen er det en knæskade der har ramt Taulov, hvilket tvinger dem til at spille med kun 3 spillere i forsvaret.
De sidste 10 minutter, er en meget roder affære med mange frispark og meget lidt spil.

Kampen ender 3-1 til Nørremarken, som kan se sig som sejrs herre i den første turneringskamp.

Man of the Match

Andreas Ørum,

En super alsidig spiller som i kampen blev kastet rundt på flere positioner, og med en solid og stabil indsats fortjener han pokalen.