S4 i vanvittig massakre

Matthias Bossen
21. august 2015 kl. 20:47
Ny stjerne er født andre steppede op

Serie 4 skulle ude møde Nr. Bjert/Strandhuse, som havde lukket sit serie 2 hold af forskellige årsager. Dette betød selvfølgelig en forstærket trup nu som før turneringsstarten.Men holdet viste karakter og satte alt og alle til vægs.

Kampfakta

18 min.: 0-1 Morten Kroge
42 min.: 0-2 Mathias Lambertsen
45 min.: 1-2 Ukendt
49 min.: 1-3 Simon Pedesk
56 min.: Gult Mathias Lambertsen
64 min.: 1-4 Morten Kroge
70 min.: 1-5 Kristian Sørensen
76 min.: 1-2 Kristian Sørensen
85 min.: 1-7 Mathias Lambertsen
87 min.: 1-8 Mathias Lambertsen

Inden kampfløjtet havde serie 4 allerede lagt godt fra land i turneringen, med 4 point i 2 kampe ville endnu en sejr bringe os i øverste halvdel af puljen.

Op til kampen var indøvet nogle taktiske løbemønstre samt mere struktureret defensivt arbejdet. Nogle få vigtige ting som med det samme bar frugt i kampen.

Kampen startede rigtig godt, hvor TSIF styrede tempoet fra første minut. En stor del af æren for den gode start skal tildeles Thomas og Lambert som dirigerede godt og arbejdede godt på den centrale midtbane. Og efter blot 18 min., blev Kroge spillet fri i feltet af Thomas som kunne kreditere med en føring.

Herefter, blev det en smule nongelant, hvor man glemte holdet og begyndte at pleje det individuelle ego - Alt fra bagerste geled frem til forreste. Dette var naturligvis ikke tilfredsstillende og gav også rynker i panden hos Assistent Træneren; Matthias Bossen. Men bedst som alles ego var blank poleret, steppede Mathias Lambertsen i karakter og viste sine kvaliteter med et glimrende solo løb, afdriblede 3-4 modstandere - og for at krydre den flotte præstation, spillede han en hurtig bande med Kroge i det lille felt, og kronede sit flotte arbejde med en føring til 0-2. YES !!!

Men som alle sports nørder ved, så er 0-2 den farligste føring, og kort før pause fik hjemmeholdet på et fladt indlæg i lille felt scoret. :-(

I pausen, blev der fyldt på af en virkelig god vand melon, samt andet frugt så holdet igen var klar! Og ganske som ventet skulle der ikke gå mange minutter inden frugten gav gevinst.

Enkelt og primitiv, sætter Rasmus Schakman bolden i gang, op på Kroge i forreste område som videregiver bolden til Simon Pedesk som flot og elegant lopper bolden over keeper fra 15 meter. Klassisk, nemt og enkelt til stilling 1-3. Gæsterne fra TSIF blev reduceret til 10 mand i 56min. hvor Lambertsen uforskyldt saver en modspiller og får en lille pause - dog kunne Matthias Bossen trøste sig med, at der aldrig var indkasseret mål mod sit hold i undertal. Og endnu en gang holdte statistikken, 10min. i undertal uden at indkasseret mål MEN... hvor forsvaret lukkede for muligheder, brillerede den kommende stjerne, Thomas Sørensen som arbejdede stenhårdt, driblede et par modspillere, og fandt Morten Kroge som lynene og kanonere bolden med venstre skøjten i rusen (Stort tak til Nils Thomsen, for oplæringen) Stillingen blev 1-4 og stemningen steg. herfra gik det hurtigt.

Kristian Sørensen, formåede først at score med hovedet i forreste område i lille felt i 70min til 1-5, og blot 5min. senere sendte Mads OP en dyb stikning afsted som Kristian opsnapper og vælger solo løb mod keeperen. Alle råb SKYYD!! men ak, Kristian vælger at afdrible modstanderens keeper og sågar ved at lave en tunnel. Alle jublede og tog sig samtidig forundret til hovedet: 1-6.

I de døende minutter ville Lambertsen også være med, tog bolden og med et flot flot langskud fra 20-25m. udbyggede han holdets føring til 1-7. Kort før slutfløjtet kom Lambertsen flyvene i det lille felt og smaskede kuglen i nettet til slutresultatet 1-8 til TSIF.

Alt i alt, en super præstation af holdet - ikke så meget pga. resultatet, men mest af alt fordi holdet gennemførte og prøvede i 85 min. alle de taktiske forberedelser der var blevet øvet op til kampen. Ydermere, voksede holdet samlet - og Thomas voksede markant med opgaven som styrmand på den centrale midtbane.

Stor tak til de mange fremmødte - vi håber holdet tilbage betalte oplevelsen til fulde.

Næste kamp er hjemme til SUPER SØNDAG d. 23 august kl. 14:00, hvor Fredericia KFUM gæster.

Kampens spiller

Der var ingen tvivl om at, som kampen udviklede sig - udviklede en Thomas Sørensen sig tilsvarende. Spilleren var helt out-standing i sin præstation. Han udførte sine defensive opgaver samtidig med at han satte spillet fremadrettet. VERDENSKLASSE !!!