S4 i medrivende remis

Matthias Bossen
16. august 2015 kl. 20:03
Favoritterne fra Gauerlund gæstede TSIF

Efter et flot comeback fra 1. turneringskamp, gæstede Gauerslund TSIF som på forhånd var udnævnt som favoritter.

Kampfakta 3-3 (2-1)
6 min. 1-0 Morten Kroge (Frisparks assist fra Loco)
13 min. 1-1 Indlæg til bagerste
45 min. 2-1 Loco på Straffe (Nils fremtvang)
46 min. Rasmus Schakmann napper straffe
55 min. 2-2 Lang bold i felt til høj spiller
58 min. 3-2 Mike Junior med ryggen (Indlæg fra Nils)
66 min. 3-3 Bold i felt til høj spiller

Thomas Dinnesen havde stor fokus på det defensive arbejde samt pres strukturen for holdet.

Efter et fremragende taktisk oplæg, med debut til tidl. Jyllandsserie spiller; Mathias Lambertsen på kanten, varmede spillerne intens op og var klar fra første fløjt.

Spillerne var klar fra start, og der skulle ikke gå mange minutter inden Morten Kroge dukkede op i feltet og headede et præcist frispark fra Loco i nettet. Så var kampen skudt i gang !! Men gæsterne indledte et højt pres i højt tempo for en udligning - og efter blot 13min. blev der slået et indlæg i bagerste område hvor en modstander finder plads og tid til at udligne til 1-1.

Herfra, begyndte en indædt kamp på midtbanen hvor ingen af holdende rigtig kom til de store afslutninger og muligheder for at skaffe sig en føring. Men ud af ingenting, og med ganske få tekniske fiduser snørede Nils Tykke et par modstander i feltet - som udmundede i at fremtvinge et straffespark pga. de store ydmygelser.
Dette omsatte Loco sikkert til en føring til 2-1 kort inden pausen.

I pausen, blev der foretaget nogle rokeringer, da flere af hjemmeholdets spillere havde skavanker og skader - men hertil, kunne kun benyttes 3 udskiftninger hvorfor nogle måtte fremtvinge sit fighter-hjerte !

2. halvleg var knap fløjtet igang, inden gæsterne fik tildelt et straffespark - men gudske tak og lov, så nappede en stærk spillende Rasmus Schakmann bolden og afværgede chokket.

Gæsterne havde også lavet rokeringer i pausen, og havde i den forbindelse smidt en høj spiller frem (ref. højere end Jan Koller fra Dortmund, Tyskland)

Han skabte en del ballade og fik lov at scorer nemt til 2-2 i 55min. Kort efter stod Mike Junior perfekt placeret på stregen og fightede bolden over stregen med ryggen til føringen 3-2.

Med små 25min. tilbage, slog Gauerslund kontra og smed en høj bold i feltet - og wupti, så kom deres høje angriber frem og udlignede til slut resultatet 3-3.

Alt i alt, et fair resultat for begge parter i et spændende remis.

Tak til de mange dejlige fremmødte på lægterne, og et særlig tak til den trofaste Helle Christensen som servere varm kaffe til trænerteamet under kampen. ;-)

Næste kamp er på udebane torsdag d. 20/8 i Nr. Bjært/strandhuse kl. 19.00

Kampens spiller

Ramus Skade, det unge forsvars talent fik en bekymrende usikker start på kampen, men formåede at spille sig tilbage og lukkede i store perioder modstanderne sikkert ned. God kamp af det unge talent.