U18-pigernes første turneringskamp i forår 2019

U18-pigernes første turneringskamp i forår 2019 Tirsdag, den 9. april
havde U18-pigerne deres første turneringskamp dette forår, som var
på hjemmebanen i Elbohallen mod Brylle IF.

Dette forår er pigerne nemlig tilmeldt ved DBU FYN (igennem samarbejdet med MG&BK),
så de erfarne fodboldpiger møder hver gang modstandere, som de aldrig har mødt før.
Virkelig sjovt, udfordrende og stadig udviklende for pigerne, der til kampene møder
fynske piger fra årgang 2000-2002, på trods af at størstedelen af ”vores piger” er årgang 2002.
I debutkampen tirsdag, havde vores modstandere fra Brylle endda 2 piger/damer på spec.
dispensation, som derfor har været årgang 1999 eller ældre, så virkelig hård modstand her
fra turneringsstart. Kampen:

Vores piger var virkelig klar efter ”pep-talk” før kampstart og efter lidt opstartsudfordringer,
fik pigerne hurtig overtaget på midtbanen, som resulterede i flere gode stikninger til offensiven
og dermed mange farlige situationer foran Brylle’s mål. Allerede efter 13 min. kunne Emma
derfor i med assist fra Anne hamre bolden i nettet efter et indirekte frispark fremtvunget
af aftenens nye angriber, Line. I slutningen af 1. halvleg kunne de fremmødte tilskuere,
samt videokamera (sejt), så nyde et angreb, der ikke burde være muligst så tidligt på
sæsonen. Først stærk bolderobring af forsvaret, hvor efter Sarah ligger stikning på
højrekanten til Josefine, som efter at have afdriblet en forsvarer, sender indlæg
ind til Ida, som firsttimer bolden i mål med en flugtning – klasse. Dermed 2-0 til
TSIF/MG&BK-pigerne til halvleg.

2. Halvleg bør der ikke skrives så meget om, da vi må ærlige og
rose Brylle især for deres bedre form, som satte os virkelig under pres i hele halvlegen. Kun en
virkelig godt spillende Malavika i målet (kampen spiller) og en hårdt fightende defensiv, hvor især
Andrea og de 2 kanter Sarah og Emilie lyste op, gjorde nederlaget på 2-4 til at leve med.

Alt i alt en helt godkendt første kamp af pigerne, som allerede mandag spiller næste kamp i Oure på sydfyn.