Menu

Giv vores indløbsbørn en ekstra stor bifald på søndag

image TSIF Fodbold U8 træning lørdagen før efterårsferie. (mange var taget på efterårsferie).
23. oktober 2018 kl. 20:59
U7 og U8

Midt i sommerferie fik vi en invitation fra vores lokale 1. hold, FC Fredericia. Vi kunne få lov til at løbe ind sammen med ”de rigtige” fodboldspiller fra FC Fredericia.
I et sammenarbejde imellem U7 og U8 holdet melde vi tilbage, at den oplevelse ville vi rigtig gerne give vores spiller. På det tidspunkt havde vi sluttet efteråret med 16 spiller på det dengang U7 hold. 16 spiller som næste også alle har været på fodboldskole i sommerferie som blev afholdt i Taulov. Under fodboldskolen i Taulov møde vores spiller også spillerne fra FC Fredericia.

I dag er vi 23 spiller på U8 holdet. Et hold hvor næste alle møde op til træning hver gang. Og et hold hvor forældrene altid er klar til at hjælpe, om det er til at flytte en kegle eller et mål, skære lidt frugt eller dømme en turneringskamp. Alt dette gør at der altid er en god stemning på holdet, som helt sikker er grunden til at vi er blevet næste 50% flere spiller på bare få måneder.

Men lige nu er der 22 spændte U7 og U8 spiller fra TSIF Fodbold, der glæder sig til det bliver søndag den 28. oktober kl. lidt i 13:45.
På søndag skal FC Fredericia tage imod Fremad Amager på Monjasa Park. Og der skal U7 og U8 fra TSIF Fodbold være indløbs børn.
Mød op og giv vores børn en ekstra stor bifald, når spillerne og børnene løbe hånd i hånd ind på banen.
En stor oplevelse venter børnene, og vi glæder os til at opleve kampen sammen med dem bagefter.

Træner teamet U8
Nicki og Johnny