Menu

Fantastisk eftermiddag på Taulov stadion

image
21. november 2018 kl. 11:51
U10 nyt

Vejret viste sig fra sin aller bedste side denne lørdag eftermiddag midt i November. Det var ENDELIG blevet tid til at spille kampe igen efter lang tid kun med træning. På programmet var 1. runde af den ny startet vinter trænings turnering. Vinding SF kom på besøg til en kamp på 8 mands banen (vi spiller normalt på 5 mands bane men vil gerne øve os på 8 mands da vi skal spille det til sommer). Efter 8 mands kampen ville vi mødes i en 5 mands kamp.

8 mands kampen var på A niveau så det var 10 MEGET spændte spillere og et par spændte trænere der så frem til at spille mod et hold fra en række over os.

Kampen blev en, i vores øjne, fantastisk kamp. Meget lige, fair, og velspillet. Kampen endte 2-2 og der var flotte mål og gode oplevelser for spillere og trænere.

Den efterfølgende 5-mands kamp blev spillet på B/C niveau og var en fuldstændig fantastisk kamp der vendte fuldstændig på hovedet undervejs. Vi førte 3-0 men kampen endte med et 4-5 nederlag. Mange flotte præstationer, gode mål og et flot comeback. Og så fik vores nye spiller Marcus debut med en god præstation og en god oplevelse.

 

1000 tak til Vinding for at være en fantastisk sparringspartner og være med til at skabe god stemning og spille god fodbold. Tak til mine 2 med trænere og tak til ALLE dem der var forbi og kigge på. Det må næsten være tilskure rekord.

Vi spiller igen, I Taulov, Tirsdag den 27/11 kl 17. 8 mands kamp på A-niveau og en kamp på B/C niveau. B/C kampen er ikke helt afgjort om det bliver 8- eller 5 mands. Det kommer an på hvor mange spillere både de og vi har på dagen

 

Hilsen U10 trænerne