Menu

Vintertid betyder ikke ”pausetid” for TSIF U9

image Vintertræningsturnering med Seest, Bramdrupdam, Nr. Bjært/Strandhuse og TSIF
03. februar 2020 kl. 20:35

Vores U9 drenge har trænet hele vintersæsonen 2 gange om ugen. Mandag træner vi indendørs og torsdag ude på kunststofbane. Ud over træning har vi også deltaget i en masse kampe.

TSIF U9 har været medarrangør af vinter træningsturnering 13 hold tilmeldt, hvor vi deltager med 2 hold. I vores vinter træningsturnering spiller vi på de lokale fodboldbaner i og omkring Fredericia, Kolding og Middelfart. I alt 14 stævner som alle forgår på udendørs kunststofbaner.

I efteråret deltog TSIF U9 i FC Team Match. Dette var samarbejdsstævne som skulle styre vores nye sammenarbejde imellem Gauerslund, BPI, FFF, Fredericia KFUM og TSIF. Her fik vi spillet en masse spændende kampe på den flotte kunststofbane i Gauerslund. Vores drenge fik også lov til at prøve kræfter med de bedste fra TSIF U8. I pausen imellem kampene blev der også tid til en kop varm kakao.Lørdag den 1. februar tog vores drenge til Strib for at spille SIF Cup, som er et indendørs stævne. Efter 3 spændene indledningskampe imod hold fra Næsby, Tønder og Strib sluttede TSIF på den flot 2. plads i deres pulje. Dette var imod hold som normal er bedre rangeret end os. Dette betød også at vi var endt i en B-finale runde, hvor vi fik 3 nye spændene modstander. Her havde vi store problemer med at score på vores modstander, og derfor blev i nr. 4 i denne finale spil. Efter endt kamp, var der indløb på med Disko lys og musik, samt røg og der blev delt pokaler ud til alle spiller.Sidst i februar skal vi til endnu et stævne. Dette er et DBU indendørsstævne, hvor vi skal møde lokale hold, og se om vi kan bruge noget af alle de teknikker vi har lært i løbet af vinterhalvåret.

/Johnny Stenbryggen